یزدفردا؛ سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران: میزبانی در یزد عالی بود و دوباره به این شهر برمی‌گردیم.

به گزارش یزدفردا؛ ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از دیدار با فولاد هرمزگان که به میزبانی یزد برگزار شد، گفت: امروز یک هدف داشتیم و آن فقط کسب پیروزی بود. حفظ تمرکز بازیکنان در این شرایط سخت و تغییر زمان بازی سخت بود. تمام اینها باعث شد کار سخت باشد و این پیروزی فقط برای بازیکنان است. 

وی افزود: تمام تیم عالی بودند، ایرانی‌ها، خارجی‌ها، همه با هم متحد بودند، بهترین عملکردشان را داشتند و تمرکز خود را حفظ کردند. این مسابقات مانند یک است، اگر تمرکز نداشته باشم، ممکن است مسابقه را ببازیم. بازی امروز برای ما خطرناک بود، چون صد در صد تمرکزمان را نداشتیم. ولی برای تلاشی که بازیکنان انجام دادند، خوشحالم.

سرمربی استقلال درخصوص میزبانی یزد اظهار داشت: خیلی عالی بود، همه چیز خوب بود و ما دوباره به اینجا بر می‌گردیم.

وی ادامه داد: ورزشگاه خوب است ولی باید چمن آن کوتاه‌تر شود و بیشتر به آن آب بدهند. اگر این کار‌ها انجام شود، چمن ورزشگاه عالی است.

ساپینتو درباره اینکه آیا استقلال درخواستی برای برگزاری تمام بازی‌هایش نیم فصل دوم فصل جاری در یزد داشته است یا خیر، گفت: هنوز این کار را انجام نداده‌ایم و فعلاً فقط بازی تراکتور در یزد خواهد بود. قصد دارم با مدیریت باشگاه صحبت کنم و اگر امکانش باشد، این اتفاق رخ بدهد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا